Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Ανακοίνωση διακοπής της επίσχεσης εργασίας

Πληροφορούμε τους ασθενείς μας και συμπολίτες μας ότι από 21/10/2015 τετάρτη λήγουμε την επίσχεση εργασίας την οποία πραγματοποιήσαμε από 7/10/2015, παρότι οι λόγοι της διαμαρτυρίας δεν έχουν εκλείψει:
Ωστόσο, αναγνωρίζοντας την απόλυτη ανάγκη για την λειτουργία του δημόσιου συστήματος περίθαλψης και επιθυμώντας όχι την υποβάθμισή του αλλά την ουσιαστική αναβάθμιση, εκκινούμε την τακτική λειτουργία του Κ.Υ. Καρλοβάσου και των Περιφερειακών ιατρείων ως εργαζόμενοι του μοναδικού δημόσιου συστήματος Πρωτοβάθμιας φροντίδας  υγείας του νησιού. Είμαστε στη διάθεση των συμπολιτών μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας τους – όπως άλλωστε ουδέποτε πάψαμε να είμαστε. Καθ’ όλη την διάρκεια της επίσχεσης εργασίας  ήμασταν παρόντες στον χώρο του Κ.Υ. Καρλοβάσου, εξετάζοντας επείγοντα περιστατικά.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε μετά από την επίσκεψη του κ. Ν. Καρβούνη, διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε στο χώρο του Κέντρου Υγειας και μετά από μια πολύωρη και εποικοδομητική, όπως θέλουμε να ελπίζουμε, συζήτηση.
Ευελπιστούμε ότι η καλή μας διάθεση για διακοπή της  επίσχεση παρά την μη εκπλήρωση των αιτημάτων μας, θα έχει μια αντίστοιχη ανταπόκριση από τη διοίκηση της 2ης Υ.Π.Ε. όσον αφορά την αποπληρωμή των δεδουλευμένων, στις ημερομηνίες που μας υποσχέθηκαν (27-10-15 ή 13-11-15). Σε αντίθετη περίπτωση θα κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας.  

Οι εργαζόμενοι του Κ.Υ. Καρλοβάσου και των Περιφερειακών Ιατρείων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου